8 april 2017 Sportentocht opkomst koeienpesten

Vandaag hadden we bij Scouting een open dag waarbij de Hoogvlietse basisschool kinderen een opkomst konden meedraaien. Er waren vier kinderen bij de scouts komen kijken. Het was mooi zonnig weer. iedereen Na het openen is iedereen naar het grote grasveld achter de dijk bij de maas gelopen. Iedereen moest voor zich zelf zoveel mogelijk koeien zien te kopen en zo snel mogelijk zien te verkopen (post 1 & post 2) tussendoor kon de pest (tikkers) toeslaan. had een koe de pest gekregen moest deze eerst langs de dierenarts voordat hij verkocht mocht worden. Na een uur gespeeld te hebben konden we op het clubhuis lekker zitten met wat te drinken. Hierna hebben we nog kort slangenkuil en paal doorgeven gespeeld.

Let op!!
Volgende week geen opkomst, de leiding is het weekend in België het zomerkamp aan het voorbereiden.

Your comment